Aanvraag lening

Door hieronder op de knop “Aanvraag starten” te klikken kunt u online een lening aanvragen.
De aanvraag start met een aantal vragen over uw persoonlijke en financiële situatie.
Als hieruit blijkt dat u geen lening kunt krijgen, dan melden wij dat direct en kunt u hiervan een bewijs met opgave van reden per e-mail toegestuurd krijgen.
Kunnen wij u eventueel wel van dienst zijn met een lening? Vul dan de aanvraag verder in.
Aan het eind vragen wij u een aantal digitale bewijsstukken mee te sturen. Zorg er daarom voor dat u deze als scans/bestanden opgeslagen hebt op uw computer of tablet voordat u met het invullen van de aanvraag begint.

De volgende bewijsstukken van u en uw eventuele partner zijn nodig voor de beoordeling van de aanvraag:

  • geldig legitimatiebewijs (ID-kaart, paspoort of verblijfsvergunning); geen rijbewijs
  • recente inkomstenspecificaties zoals loonstrook, uitkeringsspecificatie en toeslagen Belastingdienst
  • (digitale) bankafschriften van de afgelopen 3 maanden met saldo-informatie en tenaamstelling. Dit mogen geen foto’s of schermafdrukken zijn. Via het internetbankieren van uw bank kunt u meestal de bankafschriften downloaden als PDF-bestanden
  • recente schuldbewijzen of saldo-overzichten van alle openstaande schulden of andere verplichtingen. U kunt bijvoorbeeld denken aan postorderkredieten, deurwaarders/incassobureaus, creditcards, studiefinanciering (DUO), belastingschulden, betalingsachterstanden in de vaste lasten, leningen en dergelijke. De schuldbewijzen of saldo-overzichten mogen niet ouder zijn dan 1 kalendermaand
Wilt u toch liever een aanvraagformulier op papier? Deze kunt u downloaden via deze link.

Voor het beantwoorden van uw vragen zitten onze kredietadviseurs voor u klaar op werkdagen tussen 9.00 tot 16.00 uur. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 - 766 3666.