Aanvraag lening

Door hieronder op de knop “Aanvraag starten” te klikken kun je online een lening aanvragen. De aanvraag start met een aantal vragen over je persoonlijke en financiële situatie. Als hieruit blijkt dat je geen lening kunt krijgen dan melden wij dat direct en kun je hiervan een bewijs met opgave van reden per e-mail toegestuurd krijgen.

Kunnen wij je eventueel wel van dienst zijn met een lening? Vul dan de aanvraag verder in. Aan het eind vragen wij je een aantal digitale bewijsstukken mee te sturen. Zorg er daarom voor dat je deze als scans/bestanden opgeslagen hebt op je computer voordat je met het invullen van de aanvraag begint.

De volgende bewijsstukken van jou en je eventuele partner zijn nodig voor de beoordeling van de aanvraag:

  • geldig legitimatiebewijs (ID-kaart, paspoort of verblijfsvergunning); geen rijbewijs;
  • recente inkomstenspecificaties (zoals loonstrook, uitkeringsspecificatie of netto maandinkomen);
  • schuldbewijzen of saldo-overzichten van alle openstaande schulden of andere verplichtingen (denk bijvoorbeeld aan postorderkredieten, deurwaarders/incassobureaus, creditcards, studiefinanciering (DUO), belastingschulden, betalingsachterstanden in de vaste lasten, leningen);
  • (digitale) bankafschriften van de afgelopen 3 maanden met saldo-informatie en tenaamstelling.
Wil je toch liever een aanvraagformulier op papier? Deze kun je downloaden via deze link.

Voor het beantwoorden van je vragen zitten onze kredietadviseurs voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 tot 16.00 uur. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 - 766 3666.